Форма за обратна връзка

Общи условия за ползване на бизнес хотел СПА Беркут

Резервация

Резервация може да направите директно онлайн от тук, чрез email, по телефон, или директно в хотела. След като получим и обработим Вашата заявка ние ще Ви потвърдим възможността резервацията да бъде направена. Потвърдената възможност за резервация следва да се заплати в размер на 50% в рамките на 24 часа, след което се анулира автоматично. В този случай хотелът не носи морална, материална или друга отговорност за анулацията на направената резервация.

Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно потвърдена след извършване на авансовото плащане от сумата по конкретната заявка и получаване на електронен ваучер за настаняване. Същият ще получите по електронен път в случай на успешно плащане и правилно въведени контактни данни. Отговорност на Потребителя е да провери своята резервация и да се увери, че всички детайли са верни.

Доплащането се извършва 3 дни преди датата на настаняването. При дата на настаняване след по-малко от 24 часа, резервации се приемат само при 100% авансово плащане в брой.

Условия за настаняване
Настаняването става след 14 ч.
Напускане преди 12 ч.
Всеки допълнителен час след 12:00 часа се таксува 20,00лв.
Резервациите се пазят до 24:00 ч.
Домашни любимци не се приемат.
Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на Потребителя, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и електронен ваучер.

Плащането се извършва в лева или в евро по курса на БНБ за деня.

Всяка изготвена и изпратена от нас оферта, има срок на валидност 5 дни. След изтичнато на този срок, комплексът си запазва правото на промени.