SPA меню

SPA меню

Цена за външни посетители  на вътрешен басейн, фитнес, инфраред сауна, арома сауна, ледено ведро еднократно за деня 

възрастни - 25,00 лева на ден/от понеделник до петък/

Възрастни - 30,00 лева на ден/събота и неделя/

деца - 10,00 лева / ползване  само на басейн /

Масажи 

Класически масаж

Масажът влияе благотворно върху всички оргарни и системи в организма, оказва благоприятно влияние върху кожата, нервните рецептори и кръвоносните съдове, което от своя страна подобрява храненето на тъканите, усилва потока на венозна кръв и циркулацията на лимфата. Помага за премахване на натрупана умора и стрес. Класическият масаж е отлично профилактично средство. Подходящ е за ежедневно прилагане!

-          Цялостен – 50мин – 55,00 лв.

-          Частичен – 30мин.  – 38,00 лв.

Спортен масаж

Рзновидност на класическия масаж, спортният масаж е приспособен да отговаря на изискванията на активно спортуващите хора. Той спомага освобождаването на напрежението в мускулите, успокоява натоварването в ставите и поддържа добрият тонус на тялото.

50мин. – 60,00 лв.

Анти целулитен масаж

Анти целулитният масаж е един от най-добрите начини за борба с целулита и с мастните отлагания в областта на бедрата, седалището и корема. Той включва стимулация на биоенергетични точки, в съчетание с масажни техники за лимфен дренаж с цел стимулиране на лимфната и кръвна циркулация. По този начин се подпомага изгарянето на мазнините и освобождаване на лимфните задържания. При анти целутният масаж се използват специални масла, които разграждат мазнините и подобряват микроциркулацията.

30мин. – 38,00 лв.

Терапии за тяло

 

 Спа центърът на бизнес хотел СПА „Беркут“ има удоволствието да работи с една от най- добрите италиански козметични марки на пазара.

 Comfort zone е натурална козметика без парабени с изключителни аромати и с доказани и видими резултати при работа с нея.

 

Pro sleep massage– релаксираща терапия с пилинг и масаж на цялото тяло

/етеричните масла от кедрово дърво и сладък портокал оставят по кожата Ви деликатен аромат,който придава на тялото и ума всеизпълващо чувство на блаженство/

                                                                             60 мин. -  63 лв.

 

Ritual scrub– възстановяване и подхранване.

/терапия с пилинг и масаж на цялото тяло,която подхранва и изглажда кожата особено преди и след излагане на действието на слънчевите лъчи./

 

                                                                              60 мин. - 63 лв.

Draining and Sliming Thermal–  анти целулит

/анти целулитна терапия с масаж на цялото тяло, процедура с подчертано дрениращо и отслабващо действие благодарение на водораслите и етеричните масла, които стимулират клетъчното обновяване/

 

                                                                             70 мин. - 68 лв.

 

Algae peel off– ремоделиране с морска кал.

/терапия за минерализиране и хидратиране на кожата и ремоделиране на тялото/

 

                                                                   70 мин. - 68 лв.